Port de Barcelona, molt present al 61è Saló Nàutic

El Port de Barcelona acull la 61 edició del Saló Nàutic de Barcelona, que se celebra de l‘11 al 15 d’octubre i aplega a 220 expositors que presenten més de 700 embarcacions.

El Port de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Barcelona Capital Nàutica, compta amb un estand propi que se situa fora del recinte firal.

Es tracta d’un espai obert a tothom i d’accés gratuït, situat a la plaça del Portal de la Pau, el Port vol reforçar la vinculació entre la ciutat de Barcelona i el mar, alhora que donar impuls a la 37a Copa Amèrica, que se celebrarà al port barceloní de l’agost a l’octubre de 2024. La sostenibilitat i la innovació, els grans eixos de creixement del Port de Barcelona, també tenen una presència destacada.
S’ha programat una completa agenda de visites guiades, tallers educatius, esdeveniments culturals i altres activitats pensada per fomentar la participació activa i la interacció port-ciutat i així donar a conèixer les diferents iniciatives vinculades als barris propers al Port, els projectes en matèria de sostenibilitat i innovació, i apropar la Copa Amèrica a la ciutadania i el que representa ser la seu d’aquesta regata. El programa comptarà amb el suport i la participació d’ACE Barcelona, organitzadora de la 37a Copa Amèrica. 

Dos contenidors marítims completen l’experiència a l’espai que el Port de Barcelona ha preparat als peus del monument a Colom. En un d’ells, els visitants poden gaudir d’una representació artística en viu inspirada en la Copa Amèrica de la mà dels alumnes de l’Institut Europeu del Disseny (IED). En el segon, es pot gaudir d’una exposició del Port Vell que explicarà la vintena de projectes que transformaran entre 2023 i 2024 el port. Els visitants també poden participar en diversos tallers i activitats dissenyats amb el propòsit de fomentar la consciència i la promoció de la conservació dels oceans, oferint una immersió completa en un dels aspectes clau per a la salut del nostre planeta.

També pot interesarte

Més articles

Alex García Borau

Exjugador i Coordinador del futbol base del RCD Espanyol. Inicialment el motiu de l’entrevista era