El primer bany de l’any del CNAB celebra les noces de plata

S’apropen les festes nadalenques i hi ha moltes coses a fer.

Hem d’omplir la nevera, enviar les felicitacions carregades de bons desitjos, comprar regals, fer-nos amb el cotilló, fer la llista dels nous propòsits…i preparar el banyador.

I és que no podeu faltar a la cita obligada de cada 1 de gener: el Primer Bany de l’Any solidari, que organitza el Club Natació Atlètic-Barceloneta des de ja fa vint-i-cinc anys.

El dilluns 1 de gener a les 12 h, a la platja de Sant Sebastià, el CNAB donarà un any més el tret de sortida a tots els i les valentes que vulguin començar l’any amb un capbussó a la platja. Un capbussó per treure’s de sobre les restes del 2023 i començar, amb tota l’energia i la il·lusió, el 2024.

I, tot just després, els esperarà un brou calent, dins les instal·lacions, per recuperar forces.

L’any passat, l’esdeveniment festiu va concentrar prop de mil participants. Van reunir gent de totes les edats, des d’avis a nens petits, socis i no socis i de moltes nacionalitats, perquè és una activitat molt esperada a l’agenda de Barcelona. No van faltar tampoc les disfresses divertides amb motius nadalencs i infinites rialles i abraçades.

També centenars de curiosos, que no es van animar a llençarse a l’aigua, però que no es van voler perdre el moment i van omplir la platja amb més bon humor.

Participants o espectadors, tots amb un denominador comú: la felicitat, que en la gran majoria dels casos comença amb el raïm i que busquen allargar-la els 364 dies restants de l’any.

A més, com ja és tradició des de fa ja 4 edicions, es banyen per una bona causa. La inscripció solidària té un cost de 4 €.

Aquest any, tot el recaptat es donarà a TraCe, Associació Catalana de traumàtics Cranioen cefàlics i Dany Cerebral. És una entitat declarada d’Utilitat Pública, que treballa pel col·lectiu del Dany Cerebral Sobrevingut. Defensen els drets, l’autonomia i la millora de qualitat de vida de les persones afectades d’un dany cerebral i les seves famílies.

Seguint amb la costum, la recaptació es triplicarà perquè la Fundació La Caixa i el CNAB donaran la mateixa quantitat que la recollida amb les inscripcions. Ja sabeu veïns i veïnes, el Club Natació Atlètic-Barcelona, us convida a començar l’any al nostre barri d’una forma original. I després rebreu el vostre merescut diploma digital, que acrediti la gesta. 

També pot interesarte

Més articles

Cánovas 1929

Homenatge a tota una història Alfons Cánovas Lapuente (4 -11-1917) comença a aprendre l’ofici de