Gaudeix del nou estudi de Pilates Reformer a peu de platja del Claror Marítim

L’únic estudi de Pilates Reformer de la zona marítima entre
la Barceloneta i Vila Olímpica.

Els amants del fitness i la salut del barri esteu d’enhorabona amb l’obertura del nou estudi de Pilates Reformer al Claror Marítim, situat a la zona marítima de la Barceloneta i Vila Olímpica, i a peu de la platja del Somorrostro.

Aquest innovador estudi convida a tothom interessat a millorar la seva mobilitat, tonificar el cos i controlar la respiració a descobrir els innombrables beneficis d’aquesta disciplina tant en l’àmbit físic com mental. 

Una tendència en auge a Barcelona

A la ciutat de Barcelona, el Pilates Reformer està emergint com una tendència en creixement constant. Cada vegada més persones busquen aquesta pràctica física completa que combina força, flexibilitat, equilibri i control de la respiració.

L’obertura de l’estudi al Claror Marítim, únic estudi de la zona marítima de la Barceloneta i Vila Olímpica, respon a la creixent demanda dels residents i visitants que desitgen gaudir dels beneficis del Pilates Reformer en un entorn professional i acollidor.

L’estudi Pilates Reformer del Claror Marítim és obert tant a abonats com no abonats del club, i ofereix tant cursos de temporada per aprendre aquesta disciplina com sessions puntuals.

Amb aquesta obertura ja són tres els espais de Pilates Reformer que ha obert Claror, després de les obertures a Claror Can Caralleu i Claror Sardenya, on han estat rebuts amb una gran acceptació per part dels abonats. 

Beneficis de la pràctica del Pilates Reformer

Els beneficis del Pilates Reformer són diversos. A més de millorar la força i la flexibilitat, també contribueix a corregir la postura, millorar la coordinació i la concentració. Un principi fonamental del Pilates és la consciència corporal, que fomenta l’atenció a la postura i a l’aliatge correcte del cos durant la realització dels exercicis.

A més, es treballen músculs essencials per a mantenir una postura adequada, com els abdominals, dorsals i glutis. Els exercicis també se centren en la columna vertebral, la qual cosa contribueix a la seva elongació i a mantenir-la en una posició neutral, prevenint i corregint p r o b l e m e s posturals.

Aquest nou estudi de Pilates Reformer al Claror Marítim és adequat per a persones de tots els nivells, des de principiants fins a esportistes experimentats, i els preus dels cursos són assequibles, ja que oscil·len entre els 45€ i 59€.

Els exercicis es poden adaptar a les necessitats individuals, la qual cosa significa que persones amb diferents nivells de condició física i objectius de salut poden beneficiar-se d’aquesta pràctica.

Qui som el Grup Claror

Claror som un grup d’entitats sense afany de lucre format per la Fundació Claror i Llinarsport. La nostra activitat principal és la gestió de centres esportius a Catalunya. Actualment, gestionem 10 centres en l’àmbit català.

La nostra missió és contribuir, des de l’esport, la salut i el lleure, a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida. Claror promou i presta serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu, èticament responsable i de compromís amb l’entorn.

També pot interesarte

Més articles