Tech Spirit Barcelona. Més de 140 ponents i 60 conferències

La 4a edició de l’esdeveniment de referència de la comunitat tecnològica ha tingut lloc el 12 i 13 de desembre a La Llotja de Mar de Barcelona. L’acte ha coincidit amb la celebració del desè aniversari de Tech Barcelona, entitat organitzadora del TechSpirit Barcelona.

Tech Spirit Barcelona 2023 té com a objectiu mobilitzar i visibilitzar l’ecosistema emprenedor i tecnològic. La inauguració institucional va ser presidida pel secretari d’Empresa i Competitivitatde la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos; el quart tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls; el president de TechBarcelona, Miguel Vicente; i el CEO de TechBarcelona, Miquel Martí. A més del director general de Barcelona Activa, Lorenzo Di Pietro; el CEO de la Mobile World Capital Barcelona, Francesc Fajula; el president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; el president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola; i representants de les empreses i institucions que impulsen l’esdeveniment. La present edició del Tech Spirit Barcelona 2023 ha posat especial focus en l’estat de la inversió nacional i internacional, el rol dels ‘local heroes’ i els hubs multinacionals, la tecnologia i la salut, la cultura digital, la sostenibilitat, la innovació oberta i l’auge de la intel·ligència artificial, entre altres temes.

Ponències:

Entre els ponents assistents, destaquen: Avi Meir(TravelPerk), Bernardo Hernández (SolonVentures), Carlota Pi (Holaluz), Ricardo Macieira(Worldcoin-Tools for Humanity), Lina Chong(Target Global), Pablo Calier (Google Cloud), Cristinini & Sara Pastor (Twitch), Carlos Blanco (Encomenda Capital Ventures), Ana Maiques & Giulio Ruffini (Neuroelectrics), Marcel Rafart(Galdana Ventures), Isabel García Frontera (Freenow), Marco Marinucci (Mind The Bridge), Jesús González (BME-SIX), Sarah Drinkwater (Common Magic), Bernardo Kanahuati (Bayer), Aquilí Peña (Kibo), Màrius Montmany (reveure), Marta Antúnez (Wayra) i Irene Gómez (Keybotic), entre altres.

En el marc del Tech Spirit Barcelona 2023, ACCIÓ va organitzar 500 reunions entre startups catalanes i inversors locals i internacionals. D’altra banda, el dimecres 13 de desembre es va lliurar el premi a la startup catalana de l’any 2023.

També pot interesarte

Més articles

Gossos de teràpia

L’Hospital del Mar i la Fundació Affinity posen en marxa un programa pioner a l’Estat