Mandonguilles amb sépia

El plat de la tardor. La recepta d'Albert. Mandonguilles amb sépia.

Albert Alert, xef defensor a ultrança de la cuina tradicional de tota la vida, elaborada com s’ha fet sempre, sense artificis, ens presenta el més tradicional Mar i Muntanya de la cuina catalana.

Recepta:

  • Sépia fresca i carn de porc i vedella de primera qualitat.
  • Picada d’ametlla, all i julivert i xocolata negra.
  • Important, un bon sofregit. La ceba caramel·litzada al xupxup durant mínim 8 hores.
  • Entre 2 i 2:30h a foc lent, per a lligar-ho tot.

El secret:

Utilitzar la melsa (sacs marrons de textura cremosa) de la sépia. Dona un intens i peculiar sabor.

El compromís:

Respecte absolut per la tradició. No distreure el plat amb altres detalls no autèntics.

Exigència i curiositat:

El client local és molt exigent perquè recorda i rememora aquesta recepta i reconeix si està molt feta o no. Al turista el sorprèn la combinació “mar i muntanya”

“Mantenint la tradició de la cuina catalana”

Albert Alert, xef

També pot interesarte

Platjeta

És Diumenge, el barri resplendeix d’alegria. La música inunda els carrers

Més articles