Mandonguilles amb sépia

El plat de la tardor. La recepta d'Albert. Mandonguilles amb sépia.

Albert Alert, xef defensor a ultrança de la cuina tradicional de tota la vida, elaborada com s’ha fet sempre, sense artificis, ens presenta el més tradicional Mar i Muntanya de la cuina catalana.

Recepta:

  • Sépia fresca i carn de porc i vedella de primera qualitat.
  • Picada d’ametlla, all i julivert i xocolata negra.
  • Important, un bon sofregit. La ceba caramel·litzada al xupxup durant mínim 8 hores.
  • Entre 2 i 2:30h a foc lent, per a lligar-ho tot.

El secret:

Utilitzar la melsa (sacs marrons de textura cremosa) de la sépia. Dona un intens i peculiar sabor.

El compromís:

Respecte absolut per la tradició. No distreure el plat amb altres detalls no autèntics.

Exigència i curiositat:

El client local és molt exigent perquè recorda i rememora aquesta recepta i reconeix si està molt feta o no. Al turista el sorprèn la combinació “mar i muntanya”

“Mantenint la tradició de la cuina catalana”

Albert Alert, xef

També pot interesarte

Més articles

Platjeta

És Diumenge, el barri resplendeix d’alegria. La música inunda els carrers procedent dels aparells de ràdio

Alex García Borau

Exjugador i Coordinador del futbol base del RCD Espanyol. Inicialment el motiu de l’entrevista era