Entenent les diferències entre COVID-19, grip i refredat
Què és un refredat? El refredat és una malaltia vírica
Natural del sud del Marroc, 53 anys, tot i que la seva moderna imatge no ho aparenta. Va arribar amb 19 anys a Barcelona i sempre vincular al negoci de la Restauració, començant a les cuines i acabant com a empresari emprenedor. Al 2006 va obrir el seu primer restaurant i aventura com a empresari. Va ser una aposta arriscada, en un carrer no gaire principal i sent el 1r restaurat de cuina a la vista del públic, amb el seu objectiu de transmetre al màxim les ganes de ser fidel a la qualitat que volia oferir. Actualment regent 5 establiments a la Barceloneta: Can Ganassa, Marisma, Kibera, Beach Garden i el Xulo.
Cóm comença tot?
Just quan vaig arribar al 1990 em vaig trobar amb l’enderroc dels Merenderos i vaig notar la tristor dels veïns i treballadors. Va ser impactant. Buscava una feina on tenir una oportunitat que, malgrat el meu color de pell, fos valorat per les ganes i pel resultat del meu treball. Sempre m’havia temptat la cuina i allí em vaig adreçar. A la Barceloneta tot respirava a cuina marinera i restauració amb “solera”. A Marroc no hi ha tanta cultura de consum de peix, som més de carns i espècies, i vaig descobrir un món fascinant dels productes del mar i aquí més, perquè arribaven a poques hores de ser capturats! La gent de Barcelona (i de més enllà) baixava a la Barceloneta per accedir a un producte pur i la proximitat al Port i Moll de Pescadors al públic li encantava i valoraven un servei molt proper als seus clients.
L’oferta gastronòmica a La Barceloneta no és la dels anys 90.
Ha canviat força, perquè el problema dels preus dels lloguers dels locals ha provocat la marxa i tancament de restauradors que ho feien molt bé però no han pogut sobreviure. A més, cada cop hi ha més dificultats pels empresaris a vèncer contra les ofertes de captar locals per part de nous grans operadors del sector o inversors (de fora del barri) que veuen la restauració com una aposta segura de cara al turisme i als que no els importa tant la implicació amb el territori o la cuina que molts defensem.
Ara molt està a les mans de les noves generacions. Els de sempre seguirem lluitant per seguir i amb una oferta de qualitat i amb l’estil “Barceloneta”… mirant de guanyar-nos una mica la vida! Seguint defensant el producte de proximitat i algunes receptes de sempre adaptades al moment actual i noves tendències. Gent que hem treballat i molts des de la tradició familiar i amor i respecte a la cuina pròpia.
També pot interesarte
Què és un refredat? El refredat és una malaltia vírica
Ambdues infraestructures neixen destinades, per la seva ubicació i disseny
Celebrar el Nadal és una de les tradicions més estimades
Més articles
Del 9 de novembre al 10 de febrer de 2024. Amb motiu de la celebració
Seria molt difícil trobar un escenari tan mariner com el nostre per celebrar l’esdeveniment nàutic
Tota una institució a La Barceloneta. Va ser molt més que el rector de l’Església
Homenatge a tota una història Alfons Cánovas Lapuente (4 -11-1917) comença a aprendre l’ofici de
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
_ga | 2 anys | La galeta _ga, instal·lada per Google Analytics, calcula les dades de visitants, sessions i campanyes i també fa un seguiment de l'ús del lloc per a l'informe d'anàlisi del lloc. La galeta emmagatzema informació de forma anònima i assigna un número generat aleatòriament per reconèixer els visitants únics. |
_ga_2DMP7XMBDL | 2 anys | Aquesta cookie és instal·lada per Google Analytics. |
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-advertisement | 1 any | Establida pel complement de consentiment de galetes GDPR, aquesta galeta s'utilitza per registrar el consentiment de l'usuari per a les galetes a la categoria "Anunci". |
cookielawinfo-checkbox-analytics | 1 any | Establida pel connector de consentiment de galetes GDPR, aquesta galeta s'utilitza per registrar el consentiment de l'usuari per a les galetes de la categoria "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 1 Any | La galeta la configura el connector de consentiment de galetes GDPR per registrar el consentiment de l'usuari per a les galetes a la categoria "Funcionals". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 1 Any | Establida pel complement de consentiment de galetes GDPR, aquesta galeta s'utilitza per registrar el consentiment de l'usuari per a les galetes a la categoria "Necessàries". |
cookielawinfo-checkbox-others | 1 any | Establida pel complement de consentiment de galetes GDPR, aquesta cookie s'utilitza per emmagatzemar el consentiment de l'usuari per a les galetes a la categoria "Altres". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 1 any | Establida pel complement de consentiment de galetes GDPR, aquesta galeta s'utilitza per emmagatzemar el consentiment de l'usuari per a les galetes a la categoria "Rendiment". |
CookieLawInfoConsent | 1 any | Enregistra l'estat del botó predeterminat de la categoria corresponent i l'estat de CCPA. Només funciona en coordinació amb la galeta principal. |
elementor | mai | Aquesta galeta és utilitzada pel tema de WordPress del lloc web. Permet al propietari del lloc web implementar o canviar el contingut del lloc web en temps real. |