Forjant professionals del mar

L’Institut de Nàutica de Barcelona es consolida com el centre de referència en la formació nàutica, oferint una àmplia gamma d’estudis tant de graus mitjans com superiors, així com formació contínua i ocupacional.

Situat al cor del barri de la Barceloneta, enmig del Port i envoltat d’entitats esportives i nàutiques, aquest centre públic et brinda l’oportunitat de convertir-te en un autèntic professional del mar.

L’Institut ofereix dues branques especialitzades, permetent als estudiants triar entre un àmbit més esportiu, que inclou disciplines com la vela, busseig, piragüisme, socorrisme o animació, o un àmbit més industrial, que abasta el manteniment, electricitat i electrònica del vaixell. A més, es dona l’opció de combinar ambdós àmbits.
Les professions nàutiques estan en auge, i entre els estudis més destacats de l’Institut es troben el Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo i Sistemes Elèctrics i de Navegació. Aquests cicles, realitzats en modalitat DUAL, permeten als/les estudiants aprendre en un entorn real mentre estudien i treballen a la vegada, en petites empreses locals i fins i tot en companyies internacionals. Aquesta immersió en el món laboral és clau perquè l’alumnat adquireixi habilitats pràctiques i es converteixin en professionals altament qualificats.

Les oportunitats laborals són diverses. Si somies amb un futur prometedor en el món de la nàutica, l’Institut de Nàutica de Barcelona és la teva clau cap a l’èxit. Amb una formació d’excel·lència, pràctiques reals i un ventall d’oportunitats laborals en auge, et convidem a embarcar-te en aquesta emocionant aventura cap a la teva destinació somiada.

També pot interesarte

Més articles

Cánovas 1929

Homenatge a tota una història Alfons Cánovas Lapuente (4 -11-1917) comença a aprendre l’ofici de