Marina Port Vell s’uneix a la campanya de Nadal al Port

Celebrar el Nadal és una de les tradicions més estimades de Marina Port Vell. I enguany, com no podia ser d’una altra manera, la Marina tornarà a dur a terme algunes accions que ja són part de la seva identitat nadalenca.

Com a empresa concessionària del Port de Barcelona, Marina Port Vell forma part de la campanya Nadal al Port, sumant-se a diverses activitats que el port prepara cada any. Per a aquest Nadal, la Marina il·luminarà, com sempre, la façana de l’edifici principal i decorarà l’entrada del Sea Garden. Així mateix, enguany, la Marina patrocina la pista de patinatge sobre gel situada al mercat nadalenc del Moll de l’Assot. La Marina ha donat suport a aquesta fira des del primer dia, i la promociona entre els seus clients perquè puguin gaudir d’activitats, parades d’artesania i tallers, o de les magnífiques vistes que ofereix la roda.

D’altra banda, Marina Port Vell, participarà, un any més, en la campanya del Banc dels Aliments, promoguda pel Port de Barcelona, i destinada a ajudar a famílies necessitades durant aquestes dates tan assenyalades. A més, la marina repetirà la seva companyia dels Reis Mags, a través de la qual podrà oferir, en col·laboració amb els seus clients i diverses associacions del barri, joguines a nens i nenes de les famílies més vulnerables.

I per a tancar l’any, Marina Port Vell ha renovat el seu compromís amb el Club de Futbol Barceloneta, entitat esportiva amb la qual col·labora des de fa anys i comparteix sòlids valors.

També pot interesarte

Platjeta

És Diumenge, el barri resplendeix d’alegria. La música inunda els carrers

Més articles

Cánovas 1929

Homenatge a tota una història Alfons Cánovas Lapuente (4 -11-1917) comença a aprendre l’ofici de