Casa Costa

La mateixa localització. El mateix esperit. La mateixa família.

5a generació familiar.

L’emblemàtic Casa Costa de la Barceloneta obre, reinterpretat i adaptat als temps i sempre mantenint el llegat de la seva història. El nou projecte recorda i rememora el passat de Casa Costa, passant per El Deporte i l’Antiga Casa Casa Costa en els anys 40 i 60, La Pinxa en els 80 i ja en el nou edifici, i el més actual Cal Pinxo Platja en els 2000s. Els plats inclouen les dates assenyalades. Promogut per Francis Manresa, 5à generació familiar i els seus socis Álvaro Casacuberta i Nacho Sarrió, el nou Casa Costa és un restaurant mediterrani amb ànima de club nàutic. A peu de platja, ofereix una oferta oberta a tots els gustos i a totes les hores.

Cafeteria al matí, bar a la tarda, club a la nit i restaurant tot el dia.

Cafè, tapes, còctels, peix a la brasa, vins. Una oferta gastronómica saludable i variada, creada pel xef Joan Martínez. Una carta contínuament en renovación i basada en la qualitat del producte. En un ambient acollidor que convida a llargues sobretaules després de l’àpat i a tertúlies i trobades amb un bon còctel i música de fons. Tot amb un toc jove que li confereix aquest caràcter cosmopolita.

Alguna recomanació?

Si t’agrada el clàssic, la ensaladilla, l’amanida de tomàquet i les braves, són apostes segures. Però us recomanem que us deixeu sorprendre demanant les croquetes de musclo tigre, l’amanida de bacallà amb taronja i stracciatella o les gambes de cristall amb ous ferrats. Els musclos “encevichados” o les rodanxes fines de tonyina vermella tampoco us els podeu perdre. I per descomptat, l’especialitat de la casa: el peix fresquíssim a la brasa, segons mercat. Insuperable. Per a acompanyar tot, una extensa carta de vins i licors, un cafè Three Marks i un còctel.


També pot interesarte

un referente
Un referent

Estem en temporada alta de líders -o pseudolíders- d’allò més

Més articles

Gossos de teràpia

L’Hospital del Mar i la Fundació Affinity posen en marxa un programa pioner a l’Estat