Juanillo i Jandro. Vinagre i Acuario

Era impossible esmentar els centenars de nois que van jugar durant tots aquests anys. Però una de les persones que millor podien representar a tots ells és Juan Paredes Giner, per a tots afectuosa- ment Juanillo “el calvo”.

Juan ha viscut totes les etapes del futbol sala de la Repla. Ell era un dels primers nois que van jugar aquests “partidillos” amb el Sr. López quan amb prou feines tenia 13 anys i es va mantenir jugant fins que es van acabar les competicions gairebé 20 anys després.

Veí de la plaça, Juan es passa va “més temps a la pista que  a casa meva”, comenta. Era, com diria algun cronista esportiu de l’època, un “defensa elegant amb bona sortida de pilota”, però sobretot és “bona gent”.

Amb la seva samarreta del Vinagre, ens sorprèn confessant-nos que guarda “una rajola de la pista que tinc dit que me la posin a la caixa quan mori”. Doncs que sigui dins de molts, molts anys, Juan.

Espigat davanter golejador, Alejandro Sanz “Jandro”, també és un d’aquests juga dors emblemàtics dels campionats de la Repla. Jandro va ser present també des del principi de la lliga i va formar part dels dos equips rivals, jugant tant al Vinagre com a l’Aquari. Per entendre’ns, que va ser el nostre particular Luis Figo de la Repla, però sempre amb bon rotllo. Un gran tipus, Jandro, a qui hem d’agrair la seva activa col·laboració en aquest reportatge, com a Jesús Aranda, Mariano Emperador, José Doménech “Bola”, José M. Juárez i tots els que han ajudat posant en les fotos, explicant-nos les seves vivències, recopilant material per a confeccionar aquestes tan entranyables pàgines per a  nosaltres. Agrair també a Agapito Soler pels seus records.

També pot interesarte

un referente
Un referent

Estem en temporada alta de líders -o pseudolíders- d’allò més

Més articles