Millora de la sosteniblilitat a les instal·lacions

MB92 Barcelona suma forces amb l’empresa Ocean Ecostructures per fer un nou pas cap a la millora sostenible.

Ocean Ecostructures aporta solucions per compensar els impactes negatius de les infraestructures marines implementant solucions basades en la natura que reforcen la lluita contra el canvi climàtic i recuperen el medi marí.

El projecte a MB92 consta de 10 unitats LBU (Life Boosting Unit) que ja es troben operatives a les seves instal·lacions. Les LBU són estructures de bioregeneració fabricades amb substrat natural que actuen com a refugi i hábitat per a diverses formes de vida.

El dia de la seva instal·lació, les estructures es van omplir amb bivalves, mol·luscs que servirán com a substrat per impulsar la biodiversitat i enfortir l’ecosistema local.

Aquestes estructures innovadores tenen com a objectiu fomentar la biodiversitat a les àrees on s’instal·len, i s’espera que augmentin un 60% el nombre d’espècies presents.

La iniciativa de MB92 en la implementación de les LBU demostra el seu compromís amb la millora sostenible i la conservación del medi ambient. Aquesta acció no només reforça la biodiversitat local, sinó que també s’espera que inspiri altres empreses del sector. Empreses innovadores amb solucions úniques, com la d’Ocean Ecostructures, ens demostren que la innovació i la sostenibilitat poden anar de la mà per aconseguir un impacte possitiu a l’entorn marí.

També pot interesarte

Més articles

Platjeta

És Diumenge, el barri resplendeix d’alegria. La música inunda els carrers procedent dels aparells de ràdio