El món del superiot. No és només embarcar-se

Em solen preguntar sovint en què consisteix el nostre negoci perquè el món del superiot és un sector una mica desconegut en general. Per defecte, ens solen identificar amb lloguer de vaixells, càtering o manteniment d’embarcacions… i res més lluny de la realitat.

El nostre món és complex però senzill alhora, és a dir, podem arribar a abastar moltíssims terrenys, però l’objectiu final és el mateix: “just do it and make it happen” (“simplement fes-ho i fes que passi”). Com que som una empresa de serveis, el nostre objectiu principal és satisfer totes les necessitats dels nostres clients i això fa que la nostra estructura creixi en base a aquesta demanda. El nostre client són els iots i en aquest iot hi ha una jerarquia molt marcada. Com més gran és l’embarcació, més departaments hi ha. Així que nosaltres hem d’adaptar la nostra capacitat de resposta a aquesta demanda. Això vol dir que a EVOLUTION  hi ha lloc per a diferents tipus de professionals. Aquí tenim de tot: ex cuiners, enginyers navals, comptables, tècnics logístics, agents de duanes, administratives, experts en màrqueting, mossos de magatzem, etc. Però tots tenen una característica en comú: parlen un mínim d’anglès  i tenen un perfil orientat cap a l’atenció al client.

Així que el món del superiot no és només voler embarcar-se. Hi ha altres maneres d’arribar a ell, com és treballant per a les empreses de serveis que hi ha al voltant d’ells. Drassanes, ports esportius, agents de iots, ferreteries, empreses de pintures, de logística, empreses d’aprovisionament, etc, etc. Qualsevol professional pot encaixar al nostre món. Només és qüestió de saber una mica d’anglès, aprendre l’argot del sector, ser discret i sobretot ser resolutiu i un bon superador de  reptes.

Els nostres clients són majoritàriament la tripulació, gent normal que vénen a passar temporades a la nostra ciutat. Que volen conèixer la nostra gent, gaudir de la nostra gastronomia i descobrir el paisatge. Solen ser gent oberta de ment que estan acostumats a adaptar-se a qualsevol lloc i que agraeixen tota ajuda que els prestem. Ajudar a què tinguin una bona experiència de la nostra ciutat fa que ens recomanin i sempre vulguin tornar-hi. És la nostra feina donar-los facilitats i que tota experiència sigui senzilla i plaent.

Així que al final ens convertim en ambaixadors de la nostra meravellosa Barcelona i això és un plus en aquest treball perquè la gratitud que mostren els nostres  clients, sempre que estiguin satisfets, és una de les alegries més grans que tenim.

També pot interesarte

Més articles

un referente

Un referent

Estem en temporada alta de líders -o pseudolíders- d’allò més variats. Se’ns presenten en forma