Un enclavament emblemàtic per a un restaurant singular

La història

El 1928 algú va pensar que seria elegant estrènyer la ciutat i van estendre uns cables des del Mediterrani fins a Montjuïc per a l’Exposició Universal de l’any 29, així es va construir el telefèric que connectava el port amb les torres Sant Sebastià i Jaume I.

Durant la guerra va tancar i va ser atacat per l’aviació italiana, veient-se els impactes a les bigues del sostre. Posteriorment, va funcionar fins als anys 50, quedant abandonat per un accident aeri de la sisena flota americana. Va tornar a obrir l’any 63 com a bar i restaurant, per finalment acabar tancant les portes novament als anys 70 fins els 2000.

Família Manresa

Després de 30 anys tancat, va arribar la família Manresa, que es van instal·lar just a dalt de tot, seguint la història: sobre la taula, només els núvols; a sota, Barcelona sencera.

L’aventura d’Altamar va començar l’any 2000 com un dels somnis que sembla difícil de materialitzar.

Tenia tots els condicionants que hom pugui imaginar, però els germans Carlos i Oscar Manresa no volien obrir només un restaurant, volien obrir EL RESTAURANT.

I no només volien que la gent mirés per aquells finestrals gegantins a una ciutat que estava canviant, volien regentar un lloc especial, on el plat brillés tant com la ciutat que els mirava des de l’exterior.

Restaurant ALTAMAR

Vint-i-quatre anys després, al restaurant Altamar s’han escrit milers d’històries, moltes en els més de 400 llibres on tots els clients deixen les seves sensacions.

INVITACIÓ  JORNADES DE PORTES OBERTES

DISSABTE, 6 D’ABRIL DE 12H A 15H

En aquest dia de portes obertes volem presentar ALTAMAR al barri i a qui ha sentit de nosaltres i no ha pogut visitar-nos.

Als assistents se’ls obsequiarà amb un REWOT  de vinil, mascota del nostre restaurant.

T’esperem.

Reserves:

eventos@torredealtamar.com

Màxim 2 persones per reserva

Imprescindible enviar email per reservar plaça

Passeig Joan de Borbó, 88.
08039 Barcelona

Més articles

Raül Gallego

Videoreporter de guerra Quan els seus companys de classe volien ser futbolistes, empresaris d’èxit o,