Una regata cultural amb molt sabor

A la Regata Cultural pren un protagonisme especial un dels nostres valors: la cuina.

Activitats destacades:

-Tast a la Rambla, del 6 al 9 de juny. Enguany incorporarà una mostra gastronòmica representativa dels dotze països presents a la Copa Amèrica.

-Poblenou Wine Festival, el 28 i 29 de setembre, i tots els caps de setmana d’octubre.

Born Districte Gastronòmic, de finals de setembre a finals d’octubre.

-Cicle gastronòmic Tasta’M. Organitzat per l’Institut Municipal de Mercats i la Federació de Mercats Municipals que combina productes de temporada i de mar amb música. Se celebra a diferents mercats de la ciutat des del mes de maig i es clausura a la fira Mercat de Mercats del 18 al 20 d’octubre.

-Mercats: S’han programat accions de gastronomia, restauració i comerç als mercats de la ciutat, abans i durant la celebració de l’esdeveniment esportiu. A més, els caps de setmana de setembre i octubre s’instal·laran pantalles gegants de manera itinerant en els eixos comercials de la ciutat per a gaudir, també, de les regates i de l’esdeveniment.

-Street FoodMarket Barceloneta, del 27 al 29 de setembre i del 4 al 6 d’octubre. Mercat d’artesans i mostra del comerç del barri, showrooms amb xefs i restauradors, tallers de divulgació marítima, activitats infantils i familiars i música de tradició marítima en directe. 6 dies d’activitats amb 8 espais de degustació gastronòmica, 2 espais de beguda i especialitat de vi, 10 comerços i artesans, 2 zones per a tallers i 1 espai per a promoció de la Barceloneta.

Barceloneta, bressol de la cuina marinera

Com no podia ser d’una altra manera, si parlem de gastronomia amb aires mariners la Barceloneta té un protagonisme fonamental.
Origen de la cuina marinera de la ciutat. El barri té una història de pescadors amb el seu ranxo de bord, d’històrics merenderos a peu de platja que van marcar tota una època, de plats propis com la mítica sarsuela, o de tapes nascudes aquí com la bomba de la Barceloneta. Tota una tradició que encara es conserva al barri mariner.

Esecial Time Out

“Ens mengem la Barceloneta”, la guia per conèixer la variadíssima oferta gastronòmica del barri.

Més articles