Tech Barcelona incorpora a Eurecat com a Institutional Partner

El centre tecnològic Eurecat s’ha incorporat a Tech Barcelona com a Institutional Partner amb l’objectiu de fomentar els processos de transferència de tecnologia i accelerar les dinàmiques d’innovació de les startups i corporacions de Barcelona.

L’acord representa una oportunitat significativa per a la col·laboració i l’avanç en la recerca aplicada i el desenvolupament tecnològic a la regió. Amb ell Eurecat aportarà a les empreses i startups de l’ecosistema de Tech Barcelona –format per més de 1.400 socis i 90 partners– nous recursos per facilitar la generació de solucions tecnològiques que donin resposta als seus reptes d’innovació, tant en el plantejament de nous productes, serveis o processos innovadors, com en el desenvolupament de proves de concepte i prototips i en l’acompanyament en la seva escalabilitat.

“Confiem en què aquesta col·laboració posarà en valor el diferencial tecnològic de l’ecosistema Tech Barcelona, tot aportant el coneixement d’Eurecat per a ajudar als emprenedors i als inversors a assolir els seus objectius de creixement, a través de la transferència de tecnologia i el desenvolupament de solucions que beneficiïn, tant a la comunitat local com a la comunitat global”, subratlla el director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey.

Segons Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona, “l’associació és una plataforma transversal i integradora de l’ecosistema i, per aquesta raó, és crucial comptar amb centres de referència en transformació digital i tecnologia com Eurecat. Aquesta col·laboració ens permetrà accelerar els processos d’innovació que fomentem a través de la nostra activitat amb empreses emergents i grans corporacions”.

En conjunt, el centre tecnològic posa a la disposició de les startups les seves capacitats i coneixements altament avançats en tecnologies digitals, industrials, biotecnològiques i en l’àrea de la sostenibilitat: des de la Intel·ligència Artificial, Big Data, Blockchain, ciberseguretat i robòtica, fins les tecnologies quàntiques, les tecnologies de veu i la realitat augmentada i virtual, entre altres.

Més articles