Els equips

Com en totes les lligues, la nostra tenia els seus favorits. Equips com el Vinagre, l’Aquari, el Sport80 A, els AllStars o el Wandismei, eren clàssics però no els únics ni molt menys.

Hi havia els que donaven nom a un Coro: Pescadors o l’esmentat Vinagre. Els d’empreses: Tallers Pons, Vídeoclub Atlántida, Enquadernacions Martín o  el Zanussi. Els que van agafar el nom de carrers: el Vilajoyosa o l’Atlètic Cervera. De bars com el Ca Ganassa o el Ries do Miño. Al costat d’uns altres de diferents procedències com l’Escola de la Mar, el Queen, els Amics, el Sport80 B, l’Aquari B, el Sant Damián, el Orly, el Anchoveta, els mateixos, els Falcons, la Peña Goico o el Rayo Cibeles. O esporàdicament algun equip d’altres barris com el Flassaders del Born.

El nivell futbolístic era realment alt. Com es demostrava per exemple en dos partits, un el Vinagre (any 1983-84) i a l’any següent Aquari (1984-85), con tra un equip de veterans del FC Barcelona format entre altres per Asensi, Reixach, De la Creu, Fusté, Costas o Mora.

També pot interesarte

Més articles

Gossos de teràpia

L’Hospital del Mar i la Fundació Affinity posen en marxa un programa pioner a l’Estat