El bus nàutic començarà a operar l’1 de juliol

Dos embarcacions zero emissions prestaran aquest servei

El servei de bus nàutic entre els molls de Drassanes i de Llevant serà prestat durant un mínim de 12 hores al dia per dues embarcacions amb una capacitat de 70 passatgers que comptaran amb un sistema d’atracament i embarcament automatitzat .

La tarifa màxima s’ha establert a 1,90 € per viatge i s’han previst abonaments per a 10 viatges, per 2 i 30 dies i descomptes per a infants, joves i gent gran.

El Consell d’Administració del Port de Barcelona ha adjudicat el servei de bus nàutic entre els molls de Drassanes i de Llevant a Nex Continental Holdings, SLU, amb compromís d’UTE amb Bahía Zero, SL (Grup ALSA).

L’empresa adjudicatària d’aquest servei, Nex Continental Holdings, SLU amb compromís d´UTE amb Bahia Zero, SL, realitzarà diverses inversions als dos extrems del nou servei, el moll de Llevant i el moll de Drassanes, a part de la inversió inicial de 1.872.000 € a les dues embarcacions i en l’acondiciament de l’estació marítima i la parada del Portal de la Pau.

Zero emissions

El principal condicionant de la licitació del servei de bus nàutic al Port de Barcelona ha estat que els vaixells han de ser zero emissions, és a dir, han d’anar equipats amb un sistema de propulsió amb plaques solars o hidrogen i de connexió a la xarxa elèctrica.

Més articles