1. Batllori: carnissers de quarta generació, des de 1875. Primer a la Plaça
Sant Miquel fins que es va inaugurar el Mercat al 1887.
2. Kim: tercera generació de fruiters, iniciada per la seva àvia al 1929.
3. Janet i Jordi: els besavis de Jordi al Mercat des de la seva inauguració al
1887.
4. Gemma i Pepi: el seu avi Salvador Gibert, peixater des del primer dia
del Mercat al 1887.
5. Nieves: la seva mare, la Sra. Ana, va obrir la botiga de pollastre fa ja 40 anys.
6. Quim: la parada més petita del Mercat compleix 44 anys amb peix de primera.
7. Pollastreria Pere: 64 anys des que l’inoblidable Pepet dels Ous (Josep Soler
Riera) va obrir la parada que ara regenta el seu gendre Pere.
8. Casa Miliu: provinents de Poble Nou, ja la tercera generació present
al Mercat.
9. Angi: al 1968 Mercedes Celma obre la botiga que des de 1978 regenta la seva filla Angi.
10. Montse i Sònia: família de tradició “musclaire”, amb peixateria des de
la seva àvia Mercè, la seva mare Montse i ara la Sònia.
11. Francesc: inicialment com Pollería Montse, Andreu i Pepa, i des de fa
ja 43 anys regentada per la Carmen i el seu fill Francesc.
12. Alegre i Ramírez: des de 1984, Marcial i la seva esposa al capdavant i després els seus fills Alex i Carlos.
13. Antonio i Pilar: tercera generació de fruiters, iniciada per l’àvia de Carlos i Antonio.
14. Ramón: cansaladeria inaugurada pels seus pares Ramón i Carmen,
regentada pel Ramón i la seva filla Jordina.