Descobreix ZONA, el teu centre de medicina de l’esport al cor del nostre barri!

ZONA, centre de salut i bellesa, a troba a les instal·lacions del Club Natació Atlètic-Barceloneta i està obert a totes aquelles persones que vulguin cuidar-se, tant per dins com per fora.

El centre va obrir fa 5 anys de la mà d’un dels jugadors de waterpolo més emblemàtics del CNAB, l’olímpic Fran Fernández.

ZONA neix amb una filosofia molt clara. És molt més que un centre mèdic. És un oasi per als que busquen aconseguir el seu màxim potencial esportiu i mantenir una vida activa i saludable.

A ZONA entenen que l’esport significa molt més que fer exercici físic. És un estil de vida, en el qual es prioritza la salut. Ja sigui la física, la mental, la cognitiva i/o l’emocional.

Ajuden a adaptar l’exercici físic a les possibilitats de l’usuari per poder-lo incloure a la vida diària. Per aconseguir-ho disposen d’un ampli equip professional multidisciplinari. Metges especialitzats en activitat física i esport, fisioterapeutes, osteòpates, nutricionistes, psicòlegs clínics i esportius, preparadors físics, massatgistes i esteticistes. Experts compromesos amb una visió holística de la salut i del benestar que treballen conjuntament per oferir una cura integral i personalitzada. A més, tots ells compten també amb una dilatada experiència en l’esport d’alt rendiment, ja que són els professionals que acompanyen l’equip absolut masculí i femení de waterpolo del CNAB, que competeixen a l’elit d’aquest esport.

L’objectiu de ZONA és clar. La prevenció de lesions, el manteniment i l’optimització de la salut i el rendiment esportiu.

I tampoc oblidem que ofereixen un centre de bellesa, que compta amb els tractaments més avançats i variats, tant facials com corporals.

Ja siguis un atleta d’elit, un aficionat apassionat o simplement algú que vol mantenir-se en forma, a ZONA trobaràs el suport i els recursos que necessites per aconseguir els teus objectius.

Millora la teva salut integral: cos, ment i hàbits. Amb ells tindràs una experiència transformadora, transversal i amb resultats visibles des del principi.

Descobreix tot el que ZONA pot fer per tu. T’estan esperant!

Més informació a https://zonawellness.es/ i al Club Natació Atlètic-Barceloneta.

 

Més articles