CNAB. Club Olímpic

Pel món de l’esport, aquest és un any molt especial, ja que és un any Olímpic. I és que, del 26 de juliol a l’11 d’agost, podrem viure el millor esport a París ’24.

Al barri de la Barceloneta tenim un Club olímpic, que porta el nom del nostre barri arreu del món: l’Atlètic-Barceloneta.
Un dels seus màxims orgulls és el treballar l’esport en totes les seves vessants, començant per la base i acabant per l’elit. Formen els i les esportistes de forma integral des d’edats molt joves. I una de les seves virtuts és poder oferir als infants la possibilitat de complir el gran somni de qualsevol esportista, que és participar a uns Jocs Olímpics.
Aquest any, encara no saben quants dels seus waterpolistes tindran l’oportunitat de participar-hi. No obstant, tenint en compte les últimes convocatòries de la selecció, esperen que molts dels seus jugadors siguin classificats per la gran cita mundial de l’esport. Des que va començar l’any, la selecció espanyola de waterpolo masculí ha guanyat l’Europeu i el bronze al Mundial. En totes dues convocatòries ha comptat, respectivament, ni més ni menys que amb 9 i 10 jugadors del club mariner.

Confiem que, a la tornada de vacances, tinguin molt bones notícies per explicar i portin al nostre barri una medalla olímpica.

Més articles