Casal Cívic i Comunitari. Per a la gent gran i ara, per tothom

Des de fa dècades, molta gent gran del barri ha tingut el Casal del carrer Baluard com un lloc de referència. En un barri on els habitatges són majoritàriament petits, el casal ha servit com lloc d’esbarjo, on podies fer tallers, dinar a bon preu, socialitzar, refugiarte del fred a l’hivern i de la calor a l’estiu.

Però ara ja no és només així. Seguim oferint aquest serveis, però actualment tenim un casal cívic i comunitari i ja no fa falta estar jubilat per gaudir-ne, ja que aquest ha passat de ser exclusiu per a la gent gran a ser obert per a tothom.

Continuant ser el principal lloc de referència per a la gent gran del barri, però ara podran compartir experiències amb altres col·lectius amb l’objectiu de crear una comunitat més cohesionada i de mantenir l’essència de la memòria del barri.

Una amplia i variada oferta d’activitats

Infants, joves, grans, entitats, famílies, … Tothom pot gaudir dels serveis que oferim. Ioga, tai-txi, dibuix, manualitats, cinefòrums, conferències,… són només algunes de les activitats tradicionals que podreu trobar al casal. A les que hem de sumar altres més modernes com Il·lustració Digital o Impressió 3D. Així com un espai per a jocs.

Punt de trobada i de convivència

Però sobretot el que podreu tro- bar és un espai on compartir vivències amb altres persones del barri, de totes les edats i condicions a més a més de formar part d’un projecte col·lectiu que té com objectiu principal millorar la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de les persones, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu. Si teniu projectes o propostes que millorin la convivència, que puguin interessar a la comunitat o si voleu fomentar les vostres aficions i ampliar coneixements, podeu venir a veure’ns i segur que us podrem ajudar a fer realitat aquestes inquietuds.

El Casal Cívic i Comunitari Barcelona–Barceloneta us espera amb els braços oberts.

HORARI: de dilluns a divendres de 9 a 21h i els diumenges de 10 a 21h.

Informació d’activitats: @ccc_barceloneta

Més articles