#TechBcn4Women

Tech Barcelona posa en marxa el Working Group TechBcn- 4Women.

Tech Barcelona posa en marxa el Working Group TechBcn- 4Women, un grup de treball per a connectar empreses i associacions de dones que están treballant en favor del talent femení en el sector tecnològic, i acompanyar-les en la creació de projectes conjunts que accelerin la consecució de la paritat en el sector. 

Working Group TechBcn4Women compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i amb la participació de Global Partners de l’associació i representants d’iniciatives compromeses amb aquest efecte. El grup té com a objectiu acelerar les iniciatives de lideratge femení en tecnologia i emprenedoria, dinamitzar i marcar l’agenda pública sobre la diversitat en les organitzacions i, sobretot, generar casos d’èxit en empreses de l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, amb capacitat per a impactar en les cultures corporatives i la transformación social.

La primera sessió va comptar amb la participació de més de 20 corporacions Partners de Tech Barcelona i organitzacions professionals, i amb el suport de la Generalitat. Tech Barcelona manté, des de la seva fundació al 2013, un compromís amb la paritat i la visibilitat de les emprenedores al sector tecnològic. Al 2019, l’associació va posar en marxa TechBcn4Women, una sèrie de ponències per a visibilitzar el talent femení. Al juny de 2022 també va promoure, al costat de la Generalitat de Catalunya, el capítol a Barcelona de Woman In Tech, una organització internacional sense ànim de lucre que té la missió de trencar la bretxa de gènere.

Ara Tech Barcelona fa un pas endavant: els Working Group són el format en què l’associació agrupa els seus socis i partners per a conèixer, identificar i reflexionar sobre solucions tecnològiques, compartir reptes i coneixements i donar suport a les estratègies de public policy; així mateix, els Working Group vehiculen el programa d’activitats i continguts de Tech Barcelona.

TechBcn4Women

També pot interesarte

Cánovas 1929

Homenatge a tota una història Alfons Cánovas Lapuente (4 -11-1917)

Més articles

Alex García Borau

Exjugador i Coordinador del futbol base del RCD Espanyol. Inicialment el motiu de l’entrevista era

un referente

Un referent

Estem en temporada alta de líders -o pseudolíders- d’allò més variats. Se’ns presenten en forma