Marina Port Vell Barcelona finalitza el seu projecte de paisatgisme

Marina Port Vell Barcelona, situada en el cor de la ciutat, és una marina de classe mundial especialitzada en vaixells de gran eslora. Aquesta infraestructura nàutica, pionera a Espanya en el seu segment, s’ha convertit en un eix estratègic per a Barcelona i la costa catalana, impulsant significativament el seu desenvolupament.
Enguany, la marina ha completat un projecte de paisatgisme destinat a transformar els seus espais en un entorn més verd i acollidor. A més, ha estat distingida amb la Certificació Biosphere, atorgada per l’Institut de Turisme Responsable (ITR), que subratlla el seu compromís amb la sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i la implementació de pràctiques responsables.
Per part seva, la marina està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)de l’ONU en la seva agenda 2030, ha desenvolupat un Pla ESG (Environmental, Social, and Governance) i compta amb les certificacions ISO 14001 i EMAS, assoliments que destaquen el seu compromís amb la sostenibilitat i una gestió empresarial responsable.

Més articles