Formant els futurs professionals de la comunitat logística i portuària

L’Institut de Logística de Barcelona enceta el tercer curs de funcionament del centre amb l’oferta totalment desplegada.

L’Institut de Logística de Barcelona és un centre formatiu llargament anhelat per tota la comunitat portuària dedicat a la formació professional, de les futures i els futurs professionals de la comunitat logística i portuària.

Al Port de Barcelona hi ha més de 500 empreses, que desenvolupen la seva activitat diària, ocupant al voltant de 40.000 llocs de treball, tota aquesta infraestructura, requereix professionals formats en diferents perfils.

 

Oferta formativa

La formació professional s’estructura en cursos de dos anys de durada de grau mitjà i grau superior, així com els programes de formació i inserció, per accedir a grau mitjà s’ha de tenir superat l’Educació Secundària Obligatòria i/o prova d’accés i per a l’accés al grau superior, cal tenir superat el Batxillerat, un grau mitjà i/o prova d’accés.

En formació professional, tot l’alumnat ha de fer un període d’estada en empresa i/o centre de treball, com a part de la formació, representant així una autèntica palanca per a l’impuls dels plans de carrera de les i els joves en el sector logístic.

Les titulacions que es poden estudiar al centre són:

Formació professional de grau mitjà en Activitats Comercials amb perfil Logística.

Formació professional de grau mitjà en Gestió Administrativa.

Formació professional de grau mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Formació professional de grau superior en Comerç Internacional.

Formació professional de grau superior en Transport i Logística.

Formació professional de grau superior en Administració de Sistemes Informàtics en xarxa amb perfil Ciberseguretat.

Més articles

Present i futur

Tres són les fases de transformació de l’Hospital de la Mar que el portaran a