Prevenir l’envelliment prematur de la pell

Luxfaciem Skin Renew és una línia dermocosmètica antiedat amb base científica amb l'ingredient actiu únic CAP Peptide 5 i l'innovador sistema de lliurament intel·ligent (SMART delivery system). CAP Peptide 5 és producte d' anys de treball i és un pèptid únic provat per nombrosos estudis que repara els danys i preveu l'envelliment prematur de la pell, protegeix el col·lagen i ajuda a la seva regeneració, té efectes antioxidants, augmenta l'elasticitat i hidratació de la pell.

Per què CAP Peptide 5 és únic ? Com va passar ?

El CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques) és la institució més gran d’Espanya dedicada a la recerca científica i tècnica i una de les més destacades de l’Espai Europeu d’Investigació.  Està adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats d’ Espanya . El pèptid CAP Peptide 5 és una tecnologia derivada d’aquesta col·laboració de 20 anys per tractar un grup especial i rar de malalties dels talemers (telomeropatia), que condueixen a l’envelliment prematur de la pell. Els pèptids dels quals es va derivar el pèptid CAP Peptide 5 són fàrmacs registrats per al tractament de la telomeropatia .

Per consens d’un equip multidisciplinari de professionals mèdics el 2016 (dermatòlegs, oncòlegs, al·lergòlegs, biòlegs i mèdics estètics), en col·laboració amb el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), es va decidir posar CAP Pèptide 5 a l’abast de tots a través d’una dermocosmètica,  a causa dels seus potents efectes biològics sobre l’envelliment. Així és com va néixer la línia dermocosmètica Luxfaciem Skin Renew.

A què es deu la seva eficàcia Luxfaciem CAP Peptide 5? Com funciona realment?

Preguntem a Jelena Meš trović Štefekov , PhD, especialista en dermatovenereologia .

« L’escurçament dels telòmers,  la pèrdua de col·lagen,  l’estrès oxidatiu i, en última instància, la degradació cel·lular són les principals causes de l’envelliment de la pell. L’objectiu de la recerca d’un equip multidisciplinari de científics va ser desenvolupar molècules que ajudin a protegir i prolongar la vida de les cèl·lules i teixits, i alentir el procés de tensió d’ escena (envelliment) de les cèl·lules actuant sobre 5 causes principals de l’envelliment:

  1. Conservació i allargament de telèfons . Els telòmers són les parts terminals dels cromosomes cel·lulars. Amb cada divisió i la formació de noves cèl·lules, la longitud del telèfon s’escurça gradualment , cosa que finalment condueix a la descomposició i mort cel·lular. Per tant,  no és estrany que mantenir i allargar els telòmers sigui un dels principals objectius de les estratègies antiedat en general,  no només per tal de mantenir la salut i la qualitat de la pell, sinó també é de tot l’organisme. Els estudis demostren que el CAP Peptide 5 manté la longitud dels telòmers,  cosa que prolonga la vida de les cèl·lules de la pell. Això és especialment cert en el cas dels fibroblasts,  cèl·lules que produeixen col·lagen.

  2. Incrementant els nivells de col·lagen, conservant la seva estructura i arquitectura. A més de protegir els fibroblasts productors de col·lagen,  CAP Peptide 5 demostra la capacitat de regenerar les fibres de col·lagen, protegint – les de la degradació mentre manté la seva estructura i arquitectura, una reticulació que li dóna força i plenitud a la pell.

  3. Acció antioxidant. Els estudis demostren que CAP Peptide 5 té un fort efecte antioxidant, l’anomenat efecte REDOX. Augmenta els nivells d’enzims que protegeixen les cèl·lules de l’estrès oxidatiu com la SOD i la catalasa. Redueix els nivells de mediadors inflamatoris com a IL-6 i IL-8. Això redueix l’acumulació de radicals d’ oxigen actiu danys,  redueix els processos inflamatoris i protegeix les cèl·lules del dany i la descomposició.

  4. Reduir el nivell de biomarcadors d’envelliment com a – ß -gala. Gràcies a totes aquestes característiques, CAP Peptide 5 condueix a una reducció en el procés d’envelliment de les cèl·lules de la pell, com ho demostren els estudis que registren una disminució als nivells del biomarcador més important de l’envelliment cut à neo – ß -gala.

  5. Millora la hidratació i elasticitat de la pell. S’ha comprovat que l’aplicació de 3 mesos augmenta l’elasticitat i hidratació de la pell i redueix la profunditat i el gruix de les arrugues.

 

A més, segons la Dra. Me strović Š tefekov , perquè una determinada substància activa, inclòs CAP Pèptid 5 , sigui eficaç, és molt important un sistema d’administració,  és a dir, l’ administració les capes més profundes de la pell, que permeti que els ingredients actius accedeixin a les capes profundes de la pell. És en aquestes capes, en què actua al CAP Peptide 5,  on trobem la major quantitat de col·lagen. Luxfaciem Skin Renew presenta un SMART delivery system,  nou i únic. El sistema d’administració INTEL·LIGENT facilita l’accés de CAP Peptide 5 a les capes profundes de la pell. Això assegura l’alliberament de CAP Peptide 5 on més es necessita » – conclou la Dra .

La línia de productes Luxfaciem Skin Renew consta de cremes de dia i de nit, contorn d'ulls, sèrum , crema antitaques i crema corporal.

Els productes estan destinats a tot tipus de pells.

Crema de dia : Agradable crema facial hidratant d’efecte prolongat i fort, que estimula la producció natural de col·lagen. Nodreix la pell, elimina els signes de l’envelliment i redueix l’estrès oxidatiu. Combina CAP Peptide 5, àcid hialurònic i altres ingredients actius que ajuden a regenerar les cèl·lules i el col·lagen en el profund de la pell, i les vitamines i minerals necessaris per al funcionament òptim de totes les cèl·lules de la pell. Redueix l’expressió d’ arrugues, augmenta l’elasticitat i la lluminositat de la pell i redueix la relaxació cutània. Està destinat a pells madures a causa de la seva profunda capacitat d’hidratació i regeneració. No irrita ni resseca la pell.

Principis actius: CAP Peptide 5, à àcid hialurònic, antioxidants,  polifenols, vitamina E, principis actius hidratants, filtres solars, al·lantoïna, oligoelements,  proteïnes vegetals, glicerina.

Contorn d’ulls: L’acció dels principis actius CAP Peptide 5 i l’ àcid hialurònic redueixen els signes de l’envelliment de la pell al voltant dels ulls: com fatiga, deshidratació i relaxació, decoloració més curta i inflor o n. Redueix les arrugues fines i expressives, i deixa la pell suau i brillant.

Ingredients actius: CAP Peptide 5, hesperidina, àcid hialurònic,  humectants, glicosaminoglicans, centella asiàtica, proteïna de soja, argirelin, vitamines i antioxidants biològics , microesferes amb efecte òptic.

Sèrum : Sèrum antiedat intensiu i reparador amb efecte lífting . Combina altes concentracions de CAP Peptide 5, àcid hialurònic i ingredients actius d’ última generació.  Té un fort efecte antioxidant i antiinflamatori. Promou la renovació cel·lular i la producció de col·lagen a les capes profundes de la pell. La capacitat d’aportar ingredients actius profundament a la pell proporciona un efecte lífting intens i durador, millora la vitalitat i restaura la lluminositat de la pell, protegint – la de factors externs.

Ingredients actius: CAP Peptide 5, hexpapèptid 10 , antioxidants, àcid hialurònic, actiu revitalitzant, ingredients amb proteïna d’efecte lífting, col·lagen, al·lantoïna.

Crema de nit: Crema de nit rica, reparadora, nutritiva i regeneradora, amb efecte profund i durador. Protegeix i promou la renovació cel·lular de la pell. Consisteix en una combinació de CAP Peptide 5, retinol i coenzim Q10 i altres nutrients i ingredients actius que ajuden a la regeneració natural del col·lagen. Aporta a la pell un alt grau d’hidratació, donant- li un aspecte suau, ters i fresc.

Ingredients actius: CAP Peptide 5, antioxidants, coenzim Q10, palmitat de retinil, caolí , esqualè, proteïnes de blat i soja.

Crema antitaques: Alleugereix les irregularitats de la pigmentació de la pell (melasma) provocades per l’exposició excessiva al sol, l’embaràs o l’envelliment. La capacitat blanquejadora, desintoxicant i antioxidant d’aquesta preparació ó condueix a una reducció ó de l’expressió de la pigmentació , unifica el to de la pell, restaura i protegeix.

Ingredients actius: CAP Peptide 5, acetil glicil beta-alanina, hexilresorcinol , extractes de plantes, algues laminària, bisabolol, alantena , lecitina.

Crema corporal: Combinació de nutrients i olis naturals que prevenen la pèrdua d’aigua, mantenen la pell hidratada i llisa, alleugen la picor. Conté proteïnes naturals amb efecte reparador, lífting i antioxidants. Dóna excel·lents resultats en pells seques i irritades, i després de tractaments agressius. A causa de la seva ràpida i profunda absorció a la pell, crea una capa protectora amb efecte de 24 hores. Alleugereix la inflamació , la irritació , la picor i l’envermelliment. Restaureu el confort, la suavitat, l’elasticitat i la vitalitat d’una pell sana.

Ingredients actius: CAP Peptide 5, oli de rosa mosqueta, oli de glicina de soja, oli de germen d’arròs, esqualè, extractes naturals, urea, al·lantoïna.

Podeu trobar més informació sobre els productes Luxfaciem a https://luxfaciemskinrenew.com/

EIMEC BARCELONA Carrer del Dr. Aiguader, 14-16, 08003 Barcelona

EIMEC MADRID - GRUPO-THUBAN Av. de Brasilia 3-5, Madrid