La UPF s’obre de nou al barri

l campus del Mar de la Universitat Pompeu Fabra obre les seves portes a totes les persones que vulguin assistir a una classe impartida per la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida.

Cada trimestre s’ofereixen sessions amb continguts entenedors de diverses assignatures, com ara Neurobiologia, Fisiologia Humana, Bioètica, Conceptes Bàsics d’Enginyeria Biomèdica i Fisiologia General, entre altres.

Mitjançant l’acció “La Facultat al Barri”, el campus del Mar vol promoure les relacions veïnals amb Barcelona i reforçar la implicació de la comunitat universitària amb el seu entorn. Aquesta iniciativa suposa una oportunitat per acostar la docència a la societat i malgrat que pugui semblar que els ensenyaments que s’imparteixen són molt tècnics, hi ha sessions que poden interessar a persones allunyades de l’àmbit de la Medicina i de les Ciències de la Vida, i la Facultat al Barri els brinda l’oportunitat de conèixer com és la vida a la universitat.

Les assignatures que oferim corresponen als diferents graus impartits per la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida(Biologia Humana, Medicina, Enginyeria Biomèdica).

roperes sessions durant el segon trimestre:

30/01/2023 “Orígen dels Vertebrats” Assignatura: Zoologia (primer curs del grau en Biologia Humana). Professor: Salvador Carranza. De 9.30 a 10.30 h.

24/02/2023 “Sistema Digestiu” Assignatura: Fisiologia Humana (segon curs dels graus en Biologia Humana i en Medicina). Professor: Paco Muñoz. D’11.00 a 12.00 h.

02/03/2023 “Bases Biológicas del Autismo” Assignatura: Neurobiologia (quart curs del grau en Biologia Humana).

Les classes estan obertes a tothom i l’únic requisit és tenir més de 16 anys. Les persones
interessades a rebre informació sobre la iniciativa poden trucar al telèfon 933163503 o enviar un correu electrònic a biomed.comunicacio@upf.edu, indicant: Nom complet, Data de naixement, Telèfon de contacte i Correu electrònic (opcional).