Casa Costa. Cafeteria al matí, bar a la tarda, club a la nit i restaurant tot el dia

5a generació familiar.

L’emblemàtic Casa Costa de la Barceloneta obre, reinterpretat i adaptat als temps i sempre mantenint el llegat de la sevahistòria. El nou projecte recorda i rememorael passat de Casa Costa, passant per El Deporte i l’Antiga Casa Casa Costa en els anys 40 i 60, La Pinxa enels 80 i ja en el nou edifici, i el més actual Cal Pinxo Platja en els 2000s. Els plats inclouen les dates assenyalades. Promogut per Francis Manresa, 5à generació familiar, i els seus socis Álvaro Casacuberta i Nacho Sarrió, el nou Casa Costa és un restaurant mediterrani amb ànima de club nàutic. A peu de platja, ofereix una oferta oberta a tots els gustos i a totes les hores.

Cafè, tapes, còctels, peix a la brasa, vins.

Una oferta gastronómica saludable i variada, creada pel xef Joan Martínez. Una carta contínuament en renovació i basada en la qualitat del producte. En un ambient acollidor que convida a llargues sobretaules després de l’àpat i a tertúlies i trobades amb un bon còctel i música de fons. Tot amb un toc jove que li confereix aquest caràcter cosmopolita.

Alguna recomanació?

Si t’agrada el clàssic, la ensaladilla, l’amanida de tomàquet i les braves, són apostes segures. Però us recomanem que us deixeu sorprendre demanant les croquetes de musclo tigre, l’amanida de bacallà amb taronja i stracciatella o les gambes de cristall amb ous ferrats. Els musclos “encevichados” o les rodanxes fines de tonyina vermella tampoc us els podeu perdre. I per descomptat, l’especialitat de la casa: el peix fresquíssim a la brasa, segons mercat. Insuperable. Per a acompanyar-ho tot, una extensa carta de vins i licors, un café Three Marks i un còctel.

DESITGEM QUE US AGRADI

Baluard, 124
08003 Barcelona
Platja de la Barceloneta
+34 936 390 034

Més articles