Al Nadal, llum al Port

El Port de Barcelona organitza una nova edició de “Nadal al Port” al Moll de la Fusta

Del 5 de desembre al 6 de gener, el Moll de la Fusta acull la quarta edició de “Nadal al Port”. L’objectiu del Port és sumar-se activament a l’oferta nadalenca de Barcelona i alhora fomentar la cultura i el patrimoni marítim entre la ciutadania i consolidar el Moll de la Fusta com un espai de trobada que enforteixi la relació entre el Port i la ciutat.
L’encesa tradicional de llums va tenir lloc el 5 de desembre, amb l’actuació de l’Edu Esteve
d’Eufòria, els Cors de Palau Vincles -projecte sociomusical del Palau de la Música- i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català, que van interpretar peces tradicionals nadalenques.

treteniment, divulgació i solidaritat.

Com a novetat d’enguany, el Mercat de Nadal compta amb una pista de gel sostenible i
ecològica de 400 m² per poder gaudir de l’activitat en família. Activitat que s’afegeix a les ja tradicionals atraccions com el carrusel antic, el trenet i la roda de 65 metres d’alçària.

El “Nadal al Port” disposa d’espais de difusió de la cultura portuària i marítima, on es desenvolupen activitats i tallers per a infants on poden aprendre a ser estibadors movent contenidors de mercaderies, iniciar-se en el món del rem o gaudir del mar amb jocs. La Federació Catalana de Vela, la Copa Amèrica, l’Institut i la Facultat de Nàutica, el Real Club Marítim, el Club Natació Barcelona, Veles per l’Alzheimer, o l’empresa Hutchison Ports Best, entre d’altres, i fan realitat aquesta interessant oferta lúdico-cultural.

Un cop més, el Mercat és punt de trobada de les entitats i les escoles de música del barris
propers al Port. Més de 500 persones actuaran a l’escenari principal durant aquests dies,
que també acull la Ballada Solidaria per recollir Fons per LaMarató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguay a la salut cardiovascular.

Al Mercat es pot degustar un gran ventall de productes gastro nòmics així com trobar articles artesanals i articles de rega

Més de 85.000 llums led.

És la quantitat de llums que componen la il.luminació al Moll de la Fusta. Una espectacular il.luminació zenital al llarg del moll junt a la bola de Nadal transitable pel seu interior, són els elements protagonistes cada vespre d’un espectacular espectacle de llum i música.
No pot faltar un pessebre i els Reis d’Orient, que il·luminen l’aigua on estan atracats els
històrics vaixells del Museu Marítim de Barcelona: el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona, guarnits per l’ocasió i oberts per visitar.