El nou centre CESUR HM Barcelona, especialitzat en FP sanitària, obre les portes al setembre 2024

Els estudiants realitzaran les pràctiques als hospitals i policlínics del Grup hospitalari HM Barcelona i s’incorporaran a la borsa de treball en acabar la seva formació

Referent a la FP Sanitària, CESUR HM Barcelona és el fruit de la col·laboració entre Cesur, companyia de capital 100% espanyol líder en Formació Professional (FP) amb 30 centres a Espanya, i HM Hospitales , el grup hospitalari privat de referència a nivell nacional.

El centre està ubicat al carrer Balboa. Compta amb una extensió de 3.000 metres quadrats amb capacitat per a 1.200 alumnes i s’estima que generarà més de 120 llocs de treball directes i indirectes.

La seva oferta de formació està formada per 5 cicles de grau superior: Documentació i Administració Sanitàries, Anatomia Patològica i Citodiagnòstic, Laboratori Clínic i Biomèdic, Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear i Higiene Bucodental. I per 3 cicles de grau mitjà: Cures Auxiliars d’Infermeria, Farmàcia i Parafarmàcia i Emergències Sanitàries.

Els docents que impartiran les classes seran un total d’11 professionals amb una mitjana de més de 10 anys d’experiència a la branca sanitària.

Pràctiques garantides

Els alumnes del centre es beneficiaran de la col·laboració entre Cesur i HM Hospitales per gaudir de pràctiques garantides als prestigiosos hospitals i empreses associades que HM Hospitales té a Barcelona. Així mateix, els estudiants s’incorporaran a la borsa de treball del Grup hospitalari a la capital catalana en completar la seva formació, i des del primer curs tindran l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de cadascun dels centres sanitaris de HM Hospitals a Catalunya, a més de comptar amb lorientació personalitzada dels professionals sanitaris.

“Dur a terme l’obertura d’aquest nou centre de la mà de HM Hospitals ens permet oferir als nostres alumnes la millor formació a l’àmbit sanitari i aportar una nova oferta acadèmica única i de qualitat a la ciutat ia la província”, comenta Carlos Martín , director general de Cesur.

El responsable nacional de l’Institut HM de Formació Professional, Javier García Isasi, incideix en els pilars estratègics en què s’assenta el programa formatiu, els quals es basen en “la implicació del professional sanitari amb els alumnes afavorint-ne el desenvolupament i proporcionant-los una formació actualitzada immersa en la realitat assistencial avui dia. Per això, se’ls garanteix la realització de pràctiques als nostres centres sanitaris on formaran part d’un entorn laboral especialitzat i centrat a oferir al pacient una atenció de màxima qualitat. A més, en tot moment, estaran tutoritzats i guiats per un professional de referència”.

 

Compromís amb la formació sanitària

Aquesta associació estratègica reflecteix el compromís conjunt de Cesur i HM Hospitals amb l’excel·lència a l’educació i el creixement professional en el camp de la salut, assentant les bases per a un futur prometedor en la formació de professionals sanitaris a Catalunya.

La directora territorial d’ HM Hospitals a Catalunya, la Dra. Lidón Millá, afirma que “per a nosaltres, l’acord amb Cesur té una gran importància, ja que poder comptar amb una cartera de nous professionals que poden ocupar les places vacants que quedin a els nostres centres ens comportarà més agilitat a l’hora de cobrir-les i, sobretot, en el procés d’adaptació, ja que en haver-se format als nostres centres ja coneixeran els protocols d’assistència del pacient i tindran incorporats els nostres valors i filosofia”.

 

INFORMACIÓ I MATRICULACIÓ

638682719

cesurhmbarcelona@cesurformacion.com

Carrer Balboa, 19, 08003-Barcelona.

Més articles