Toca agrair

Els inicis d’un projecte no solen ser fàcils, però a Essència Barceloneta hem tingut la sort de comptar amb la companyia i el suport de més persones de les que havíem imaginat. Ells, vosaltres, tu mateix, sou els “culpables” en gran mesura que un projecte originàriament més emotiu que racional sigui possible. Per això, ara toca, primer de tot, donar-vos les gràcies.

Als col·laboradors: fotògrafs, escriptors, historiadors… si t’agrada el que llegeixes o el que veus en aquestes pàgines, el mèrit és seu.

A les persones que ens han obert les seves portes, ens han concebut una entrevista o ens han informat o suggerit temes: Valorem moltíssim la seva predisposició i confiança.

Als anunciants: empreses, negocis i entitats, la majoria vinculats al barri, que han cregut convenient anunciar-se en l’edició impresa o en la web. Sense ells no hauria vist la llum Essència Barceloneta.

A vosaltres, a tu. Siguis de la Barceloneta de naixement, de pas o d’adopció. Perquè la revista ha estat creada per a tu. Perquè rememoris, perquè descobreixis, perquè coneguis, perquè et sorprenguis, per a enorgullir-te del teu barri… Perquè et convencis que estem parlant d’una cosa molt singular, molt autèntic: la Barceloneta.