Talleu-lo, oloreu-lo, tasteu-lo i deixeu que els sentits facin la resta.

“M’agrada el pa. No hi ha aroma més subtil que el d’un pa que surt del forn.”

“L’aroma que embolcalla les fleques d’un perfum nocturn de serenitat.

M’agrada el pa, el pa que feia el meu avi, el que em desperta records d’humanitat, saviesa i treball. El pa que venia la meva àvia. El pa que més tard pastaria el meu pare i vendria la meva mare… I ara, anys després, envoltats pel mar i instal·lats a la Barceloneta, barri mariner i característic, la pastadora continua pastant, el forn de llenya gira cada dia, la farina ocupa tots els racons de la nostra fleca i les mans donen forma amb il·lusió al que esdevindrà un pa. Senzillament, pa.”

Anna Bellsolà
Quarta generació de forners. Arrelada al barri des que fa quinze anys va obrir l’obrador insígnia a la Barceloneta i aquest any ha inaugurat una cafeteria on podreu gaudir d’un bon cafè acompanyat d’un dels seus fantàstics productes.

Baluard Barceloneta:
Baluard, 38. 08003 Barcelona
Tel. 93 221 12 08

Baluard Poblenou:
Marià Aguiló, 51

Baluard Pau Claris:
Pau Claris,. 188

Baluard Provença:
Provença, 279 – Hotel Praktik Bakery

Baluard Muntaner:
Muntaner, 363

Baluard Valencia:
Valencia, 246

Clubs Gourmet El Corte Inglés:
Plaça Catalunya, Diagonal, Cornellà.

No hi ha dos pans iguals