Marina Port Vell Barcelona, compromesa amb la sostenibilitat

Marina Port Vell Barcelona, infraestructura de superiots de referència al Mediterrani, situada al cor del barri de la Barceloneta, està implementant un ambiciós Pla Director de Sostenibilitat amb l’objectiu d’apostar per una gestió empresarial responsable amb la ciutat i l’entorn, la seva àrea d’influència.

PATROCINAT PER:

Aquest full de ruta té com a objectiu reduir la petjada de carboni i reforçar l’aposta per pràctiques cada vegada més sostenibles en la seva activitat, alhora que garanteix el seu compromís social i mediambiental, generant valor a llarg termini. En aquest sentit, la marina ha certificat la seva responsabilitat ambiental per la gestió de residus i de la qualitat de l’aigua de la infraestructura i ha implementat el sistema EMAS desenvolupat per la Comissió Europea per a avaluar, informar i reduir l’impacte ambiental de la marina.

“Sempre hem treballat per a garantir les millors pràctiques sostenibles en la nostra infraestructura, però ara també és essencial invertir en accions clau que aplanin el camí per a futures innovacions més sostenibles per a Marina Port Vell”, constata Ignacio Erroz, director general de Marina Port Vell Barcelona.

I és que els pilars de l’estratègia de sostenibilitat de la marina es basen a ser una companyia responsable amb el medi ambient, desenvolupar un compromís social amb l’entorn i apostar per un model de governança sòlid. Tot això, des de tres àrees d’influència, el Mediterrani, Barcelona i l’equip que conforma la marina.

Concretament, Marina Port Vell està enfocada a promoure accions de conservació i conscienciació sobre sostenibilitat. A més, des del punt de vista de ciutat, la marina es compromet a promoure un turisme sostenible, apostant pel desenvolupament socioeconòmic i les aliances amb la comunitat local mentre s’impulsen solucions per a una mobilitat sostenible. En aquest sentit la marina col·labora amb el barri de la Barceloneta en diverses activitats i treballa amb entitats clau de la seva àrea d’influència, sent part integral del compromís de Barcelona per posicionar-se com a ciutat sostenible. Alhora, organitza neteges de micro plàstics a la platja

“Estem compromesos a promoure accions de conservació i conscienciació sobre sostenibilitat.”