L’esport com a eina pedagògica i transformadora

L’Associació Esportiva Ciutat Vella (AECV) és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1986 amb una concepció clara sobre l’esport com a eina pedagògica i transformadora.

Té com a objectiu dinamitzar tot tipus de projectes socioes- portius per a infants i joves del districte de Ciutat Vella, entre els que destaquem els següents equipaments: l’IEM Espai de Mar i l’Espai de Coworking Ravalora’t.

IEM Espai de Mar: on la passió pel mar cobra vida

A peu de platja, es tracta d’un espai d’excel·lència i acompanyament de totes les etapes evolutives amb la missió de promoure el benestar físic i mental a través de l’esport al mar, amb una àmplia gamma d’activitats per a totes les edats i nivells. Es tracta d’un espai concebut per aprofitar la platja com mai, gaudint amb tots els serveis necessaris d’un món d’activitats i experiències

Espai de Coworking Ravalora’t

Espai social al cor del Raval, format per les noves oficines d’AECV i el nou projecte de Coworking social. Disposa de dues sales de reunió, una sala de formacions i una sala polivalent equipada per poder realitzar tot tipus d’activitats, exposicions, esdeveniments i conferències. També disposa d’espais amb capacitat per allotjar empreses que necessitin un lloc adient per realitzar la seva activitat empresarial.

Més articles