La innovació està a Tech Barcelona

Amb seu principal al Palau de Mar, Tech Barcelona és l’associació independent i sense ànim de lucre que treballa per a consolidar Barcelona com un hub tecnològic i digital de referència internacional.

Creada en 2013, representa actualment a més de 1.200 companyies de tots els sectors i tecnologies; els seus socis són emprenedors, fundadors, executius o inversors. Així mateix, compta amb més de 70 corporacions ‘partners’, líders en el seu sector, compromeses amb el projecte.

L’associació té com a objectiu potenciar el talent, donar suport a l’emprenedoria, atraure inversió i millorar la competitivitat de les empreses, amb un programa de continguts, activitats i connexions orientat a promoure el creixement del sector i la transformació del model econòmic de la ciutat i el país; en un context de projecció internacional i cuidant l’impacte de la tecnologia en la societat.

El model d’ecosistema de Tech Barcelona es desplega amb el projecte Urban Tech Campus: una xarxa d’edificis singulars connectats perquè la innovació i la tecnologia s’integrin a la ciutat, involucrin i convisquin amb els seus ciutadans. De fet, el Pier01, l’emblemàtica seu de Tech Barcelona, es troba des del 2016 al Palau de Mar, un antic magatzem portuari construït el 1890 que amb la transformació de la ciutat pels Jocs Olímpics de 1992 es va rehabilitar com a oficines. El Pier01, destacat per la revista Forbes el 2017 com un dels cinc hubs d’innovació més importants del món, és un edifici de més de 11.000 m2 que alberga un centenar de startups, corporacions, incubadores, inversors i institucions públiques, i on treballen més de 1.000 persones.

Entre el 30 de novembre i l’1 de desembre, Tech Barcelona organitza la tercera edició del Tech Spirit Barcelona, esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb una mirada i ambició global. La Llotja de Mar es convertirà en un punt de trobada de l’ecosistema innovador, amb ponents de primer nivell, els principals referents de l’ecosistema i continguts rellevants sobre tecnologia, innovació i emprenedoria.