El major reconeixement a Mecano

El dimarts 22 de novembre, va ser l’estrena oficial de “Cruz de Navajas. El último Mecano” a La Cúpula de las Arenas de Barcelona. Pel photocall de l’estrena, van posar l’elenc de cantants, músics i ballarins; així com part de l’equip de Gonzalo Pérez Pastor, Vértigo 360 i La Charito Films –que són les tres coproductores de l’espectacle- i personalitats del món de l’espectacle, com l’actor José Corbacho, el músic Ramon Gener, la coreògrafa Coco Comín o el Mag Pop, entre d’altres. 

“Cruz de Navajas. El último Mecano” no és un tribut, ni una imitació; és el major reconeixement al grup espanyol més gran de tots els temps, que suma el millor d’un concert amb una increïble experiència audiovisual.
Més de 150.000 persones ja ho han pogut comprovar a Madrid, València, Bilbao i Saragossa.

I, a Barcelona, pots veure-ho fins el 8 de gener. PRORROGAT FINS EL 29 DE GENER. T’HO PERDRÀS? Compra les teves entrades a: https://cruzdenavajasmusical.com

“Cruz de Navajas. El último Mecano” no es un tributo, ni una imitación; es el mayor reconocimiento al grupo español más grande de todos los tiempos. Más de 150.000 personas ya lo han podido comprobar en Madrid, Valencia, Bilbao y Zaragoza. ”

Inversión en cultura

“Cruz de Navajas. El último Mecano” es un ejemplo de inversión en proyectos culturales. Financiado por pequeños y medios inversores, hay permite disfrutar de un retorno a corto y mediano plazo con la correspondiente desgravación fiscal.