Autèntica pasta e pizza napolitana
Riccardo prové de família de cuiners napolitans. El va ser cap de cuina de diversos hotels de 5 estrelles. Quan va decidir obrir Pulcinella al costat de la seva esposa Amanda, responsable de sala, tenien molt clar que seria en el barri en el qual es van instal·lar allà pel 2012 i que els recordava en alguns aspectes al seu Nàpols natal.
En Pulcinella degustaràs l’autèntica cuina tradicional napolitana, feta amb ingredients portats directament de la regió de la Campània (Nàpols, Sorrento,…): farina Caputo, fior di latte, tomàquet Torrent, embotits, salsiccia napoletana, cigoli, friarielli, així com els vins de la zona i les postres casolanes.
Per a cuinar es va portar per vaixell expressament un forn de pedra des de Nàpols. El forn cuina les pizzes com mana els cànons: a 400è durant tot just 90 segons. La massa, ingredient fonamental, és fina i es fermenta en mínim 48 hores.
L’autentica pasta e pizza napoletana alla Barceloneta, alla Pulcinella Baluard, 34.
08003 Barcelona
+34 931 787 381