Aliança Tech Barcelona & LEVEL

L’aerolínia de baix cost i llarg radi LEVEL ha signat un acord estratègic amb Tech Barcelona per a impulsar la internacionalització de l’ecosistema tecnològic i digital català a Amèrica, a través de la connexió directa amb pols d’innovació de referència mundial com San Francisco o Boston, entre altres destins de l’aerolínia.

Els socis i partners de Tech Barcelona es beneficiaran de preus reduïts i descomptes en els vols que LEVEL opera des de Barcelona, amb destinacions tan diverses com Nova York, Boston, San Francisco, Los Angeles, Santiago de Xile o Buenos Aires. Per a l’aerolínia, aquesta col·laboració permet continuar secundant activament l’entorn digitall i tecnològic de Barcelona, la seva innovació, creativitat i talent jove.

Segons Ricard Falomir, Chief Digital & Operations Officer de LEVEL, “aquest acord neix de l’objectiu compartit de donar suport a iniciatives que contribueixin a la innovació i la internacionalització de Tech Barcelona. Per a LEVEL, aquesta signatura que avui anunciem suposa una nova mostra del compromís de l’aerolínia amb el desenvolupament de l’ecosistema empresarial, digital i tecnològic de la Ciutat Comtal”.

Per part seva, Miquel Martí, CEO de TechBarcelona, assegura que “la internacionalització
de l’ecosistema tecnològic i digital de Barcelona a Amèrica és un focus de creixement estratègic. Aquest acord de col·laboració ens ajudarà a fomentar que emprenedors, corporacions i inversors relacionats amb TechBarcelona representin l’ecosistema local a escala global, així com estrènyer els seus vincles amb centres d’innovació consolidats com Boston o San Francisco”.

“Aquest acord neix de l’objectiu compartit de donar suport a iniciatives que contribueixin a la innovació i la internacionalització de Tech Barcelona. Per a LEVEL, aquesta signatura que avui anunciem suposa una nova mostra del compromís de l’aerolínia amb el desenvolupament de l’ecosistema empresarial, digital i tecnològic de la Ciutat Comtal”.