Adeu estiu, hola a la cura de la pell

L’envelliment és un procés biològic que s’inicia en la concepció i acaba en la mort. És un fenomen eminentment progressiu que depèn de la naturalesa dels teixits, condicionat per la pròpia edat i algunes alteracions metabòliques. L’envelliment cutani s’associa a la senescència intrínseca i a les alteracions cutànies relacionades amb l’exposició solar, canvis funcionals, morfològics, hàbits, tabaquisme i en la dona, l’estat hormonal i les modificacions cutànies relacionades amb la menopausa.

Sabem que el sol mai ha estat el millor amic de la pell. Durant l’estiu, ens exposem regularment a ell, sobretot quan estem de vacances. Però fins i tot si ens limitem als centres de bronzejat, és molt fàcil -i perillós- passar-se. Els danys del sol s’acumulen per l’exposició als raigs UV i amb el temps notem un o diversos signes de fotoenvelliment: arrugues, línies d’expressió, pèrdua de fermesa, pell flàccida, taques, pigmentació anormal, entre altres símptomes.

Ara que li diem “adeu” a l’estiu, hauríem de plantejar-nos immediatament la qüestió de “Com cuidem la nostra pell després de tanta exposició al sol?”.

Tinguem en compte que una vegada que apareixen els signes abans esmentats en el nostre cos i rostre no es poden revertir ni eliminar completament. No obstant això, hi ha algunes accions que podem fer per a disminuir significativament aquests danys que es produeixen en la pell.

En centres especialitzats

És important que quan decideixis acudir a centres de tractaments per a la cura de la pell, aquests siguin de confiança i comptin amb espelialistes mèdics que puguin realitzar un diagnòstic assertiu sobre cada tipus de pell i sobre la base d’això, aplicar el procediment adequat.

l’Escola Internacional de Medicina Estètica i Cirurgia (EIMEC) i a EIMEC Clínic www.eimecclinic.com, trobaràs experts en la pràctica mèdica amb més de 20 anys, dedicats a l’estudi de la salut i el benestar de la pell, amb habilitats i tècniques que et garanteixen confiança i seguretat, on s’aborda la medicina estètica com una disciplina personalitzada de precisió, basant-se a conèixer les aspiracions del pacient, el diagnòstic de la pell i els seus an- tecedents o història clínica. La clau està a desenvolupar un protocol d’actuació de me- dicina preventiva i correctiva adaptat a les necessitats i possibilitats de cadascun.

Els tractaments més recomanats per a circumstàncies de post-exposició excessiva al sol (com succeeix en finalitzar la temporada d’estiu) destaquem aquells que ens ajudin a recuperar l’estat natural de la pell i reparar el mal produït per les radiacions del sol, com els que es detallen a continuació:

 • Higiene facial.
 • Hidratació profunda de cara, coll i escot.
 • Pack Detox complex.
 • Píling Químic. Tractament d’exfoliació i activador cel·lular.
 • Tractaments regeneratius. 
 • Rejoveniment facial amb Àcid hialurònic
 • Inductors del col·lagen.
 • Revitalització de la pell amb Vitamines.
 • Tractaments làser per a re- joveniment i eliminar taques facials
 • Teràpia fotodinámica

Cures a casa

Més enllà dels tractaments estètics especialitzats, hi ha rutines fàcils i diàries que pots seguir des de casa o on et trobis i que contribueixen a mantenir la teva pell saludable.

 • Beure aigua diàriament. Mínim litre i mig.
 • Usar productes cosmètics adequats al teu tipus de pell.
 • Ús de protector solar i evitar prendre el sol en excés.
 • Usar una llet enriquida amb agents hidratants per a netejar i suavitzar la pell.
 • No abusar de l’ús de maquillatge, per a evitar l’agressió mantinguda dels agents químics que poden deshidratar la pell.
 • Higiene diària de la pell. Rutines per a la cura diària i nocturna.
 • Hàbits de vida saludable. Alimentació, esport, evitar els tòxics, com tabac i alcohol i altres substàncies, respectar les hores de son i descansar cos i ment.
 • Hidratació adequada

La salut de la teva pell és a les teves mans. Pots lluir una pell bella, lluminosa i jove.

La majoria de les persones desitgen “morir velles lluint joves”, i no estalvien sacrificis per a aconseguir-ho. Desitgen “comprar molts anys més de vida” (amb qualitat de vida, consti). Per a “rejovenir” la seva pell, les persones intenten prevenir, ajornar o revertir els signes i símptomes de l’envelliment cutani.

La dermocosmética ha aconseguit un alt nivell científic i les noves tendències han per mès la creació de múltiples productes amb finalitats estètiques que s’utilitzen per a la prevenció del mal cel·lular i la cura de la salut de la pell.

Entre els productes beneficiosos per a la teva pell, destaquem la línia Luxfaciem Skin Renew. Una línia Premium i revolucionària amb fórmules úniques i resultats visibles, avalats per una recerca científica basada en CAP pepetide 5. Una molècula exclusiva que neix d’un descobriment innovador, on prestigiosos científics han demostrat la seva eficàcia i seguretat en els tractaments dels signes de l’envelliment i en la millora de la qualitat i aspecte de la pell, conservant la seva elasticitat i el propi col·lagen. Per a més informació d’aquests productes:

 www.luxfaciemskinrenew.com

Reconeguem-ho… la nostra pell és una de les zones del nostre cos que més cuidem, especialment a mesura que envellim. El nostre principal consell sempre serà marcar la diferència en la rutina diària per a aconseguir resultats reeixits i que t’ajudin a mantenir una pell sana, brillant i suau.

Per això, ARA és el millor moment per a invertir en el benestar de la teva pell

EIMEC BARCELONA
Carrer del Dr. Aiguader, 14-16, 08003 Barcelona
EIMEC MADRID – GRUPO-THUBAN
Av. de Brasilia, 3-5, Madrid