Administrador de finques. Sol·lucions professionals per a la seva comunitat de veïns

Antecedents

La figura de l’Administrador de finques neix a partir del s.XIX. En aquell temps, aquest facilitador se’l coneixia com a Procurador i les seves tasques principals eren la vigilància i el manteniment de la finca. A més a més, tenia la responsabilitat de redactar els contractes de lloguer i cobrar les rendes dels mateixos.

Més endavant, a Barcelona, al 1936, s’aproven els estatuts de l’Associació d’Administradors de Finques de Barcelona i, amb ells, apareix, ja sí la figura de l’Administrador de Finques.

 

Funcions

Avui en dia, la nostra professió s’ha vist abocada a un constant reciclatge i innovació per poder donar resposta a la demanda sorgida arran de les necessitats d’evolució de la societat.

Actualment un Administrador de finques ha de tenir coneixements legals, financers, fiscals, comptables, d’arquitectura i fins i tot, a vegades, de psicologia.

 

Comoditat i professionalitat

És per aquesta complexitat que cada vegada més Comunitats decideixen contractar els serveis d’una gestoria per portar els assumptes de la seva finca. Poder comptar amb una figura neutral i externa a la Comunitat que vetlli pel benestar de tots i confiar amb total transparència les gestions realitzades és poder dir que és guanyar qualitat de vida. Per un preu que normalment oscil·la entre 7 i 9 euros al mes per propietari, els veïns tenen una cobertura completa en assumptes de l’edifici.

 

Asesoria Y Fincas Maians S.L.

No som la típica Administració de Finques. A nosaltres ens agrada el que fem i ens agrada encara més que els nostres veïns estiguin contents amb nosaltres. Creiem molt tant en la bona gestió com en la proximitat amb les persones. És per això que la nostra oficina del C/Baluard, 17 sempre està oberta per assessorar a qualsevol que ho necessiti, no només en temes de Comunitat, sinó també qui busqui assessorament jurídic de qualsevol àmbit.

Més articles